måndag 13 april 2009

Pendragon

Arthur shield

Jag är i Arthurs land, i en mystisk och magisk skog. Dimman ligger tät runt mig och jag kan bara höra dova ljud. Vad kommer jag att hitta härinne? Kanske en skatt, en magisk artefakt eller kanske ett magiskt väsen. Det enda jag vet är att vägen dit kommer att vara farlig. I Arthurs magiska värld finns det gott om monster och onda filurer. Jag går ytterligare några steg med svärdet i ena handen och en fackla i andra…


2 kommentarer:

  1. "Med ett hög smäll faller ett stort träd några meter ifrån dig, det blir tyst, till och med fåglarna slutar kvittra. Spänningen ligger i luften, den går nästan att ta på. Men försiktiga steg och svärdet höjt går du framåt, ditt hjärtas bultande dränker nästan alla ljud, som om det hörs över hela skogen. Efter några minuters väntan inser du att det kanske inte var något, du släpper garden och börjar försiktigt ta dig runt trädet.
    Då..."

    Ja, hur går det sen? ^^

    SvaraRadera
  2. "Då ser jag jätten torna upp bakom träden. Den är stor med ett elakt flin och har en trädstam som tillhygge. Jag springer några steg framåt, sätter ner facklan i marken och tar fram min sköld som hänger på ryggen. Jag rusar fram mot jätten och gör allt för att undvika trädstammen som han svingar mot mig. Jag lyckas hugga jätten, men inte utan att själv få en smäll på skölden som slungar mig flera meter bort. Kroppen värker och huvudet känns tungt. Bakom jätten hör jag hur någon ropar något jag inte förstår och sedan träffas plötsligt jätten av en eldboll.."

    SvaraRadera